Reserveren

Welkom in het online reserveringssysteem van Canal Hopper Delft. Hier reserveert u volledig digitaal uw fluistersloep(en) mét schipper voor een fascinerende rondvaart door de Delftse grachten. Het systeem wijst zich vanzelf. U ziet in één oogopslag de beschikbaarheid van de 5 fluistersloepen, de prijs met aanbiedingen op doordeweekse dagen en eventuele opties. Heeft u toch vragen of speciale wensen? Vul ze in in het opmerkingenveld of bel ons via 06-22 99 27 95.

Bij de opties in het reserveringssysteem vindt u mogelijkheden om uw rondvaart uit te breiden met hapjes en drankjes of bijvoorbeeld een meertalige gids te boeken aan boord. Wilt u uw eigen drank en etenswaren meenemen? Dat kan! U betaalt dan € 3,50 per persoon voor het gebruik van de fluisterbootjes als 'drijvend terras'.

Uw betaling via iDEAL maakt de boeking in dit reserveringssysteem compleet. U houdt daarbij de mogelijkheid om tot 48 uur voor aanvang van de vaart kostenloos te annuleren. Het betaalde bedrag wordt dan gerestitueerd.

De 12-persoons sloep kunt u niet via dit reserveringssysteem boeken. Wilt u deze prachtige sloep huren voor bijvoorbeeld een tocht door natuurgebied Midden Delfland, neem dan contact met ons op via e-mail of bel 06-22 99 27 95

Heeft u een partnercode? Inloggen als Partner

Voor weekenden en vakanties geldt het normale tarief. Overige dagen boekt u met korting!
Prijs voor geselecteerde datum: ... per boot per uur.
Maximaal 8 personen per boot.
Minimale vaartijd 1 uur.
Groen = beschikbaar. Rood = niet beschikbaar.

Prijs boothuur: ....

Weersverwachting Delft