Fluistersloepen

Geniet van geruisloos varen door de Delftse binnenstad met één van de fluistersloepen van Canal Hopper Delft. De sloepen glijden door de grachten en gunnen je een unieke blik op de historische stad. Onze deskundige schippers sturen de sloepen onder lage bruggetjes door naar plekken in de stad die anders onbereikbaar blijven. Bijna alles is mogelijk: van een uitje met je vrienden en een origineel bedrijfsevenement, tot een romantisch vaartje met je geliefde. 

De Canal Hopper Delft vloot bestaat uit vijf fluistersloepen. De kosten bedragen € 54,50 per sloep per uur. Er passen maximaal 8 personen aan boord van een privésloep met schipper.

RESERVEER HIER en ontvang €4,50 korting op de werkdagen.

Het is heerlijk genieten aan boord met een picknickmand gevuld met lekkernijen, zoals de Delftse biermand of borrelmand, maar ook koffie, thee en lunchmanden kunnen gereserveerd worden. In samenwerking met diverse lokale ondernemers hebben wij originele arrangementen samengesteld. Er kan bijvoorbeeld een lokale stadsgids meevaren om op een ontspannen manier veel van Delft te zien en te leren, maar ook een vaarpuzzeltocht of lokale proeverij horen tot de mogelijkheden.

Wil je lekkere hapjes en drankjes aan boord? Of een deskundige gids die vertelt over de geschiedenis en verhalen van Delft? Kijk dan even bij onze ARRANGEMENTEN.

Heb je speciale wensen? Neem dan CONTACT met ons op.


Weersverwachting Delft