Fluistersloepen

Vaar door de Delftse binnenstad met één van de vijf prachtige fluistersloepen van Canal Hopper Delft. De bootjes glijden geruisloos door de grachten en gunnen u een unieke blik op de historische stad. Deskundige schippers sturen de bootjes onder de vele lage bruggetjes door naar plekken in de stad die anders onbereikbaar blijven. De fluistersloepen zijn te huur voor vrijwel elke denkbare gelegenheid, van romantisch rondvaren met zijn tweetjes tot een bedrijfsevenement met een grote groep collega's of relaties.

De kosten bedragen 40 euro per bootje per uur. Als u reserveert via het online reserveringssysteem profiteert u van korting op doordeweekse dagen. Er kunnen maximaal 8 personen aan boord van een fluisterbootje. De diensten van de privé schipper zijn bij de prijs inbegrepen.

Wilt u drankjes en hapjes aan boord of een deskundige gids die vertelt over de historie van Delft? Ook dit kunt u aangeven in het reserveringssysteem. Heeft u speciale wensen? Stuur een e-mail of bel 06-22 99 27 95.

Voor langere tochten, varende picknicks, tapasvaarten en varen door natuurgebied Midden Delfland, Den Haag en Rotterdam heeft Canal Hopper Delft naast de vijf fluisterbootjes een prachtige 12-persoons sloep ter beschikking.

Weersverwachting Delft