Over Canal Hopper Delft

Delft is nog mooier vanaf het water! Laat je rondvaren door de historische grachten in één van onze elektrische sloepjes. Deze fluisterstille sloepen zijn een milieuvriendelijke manier om de bekende en onbekende plekjes van de stad te ontdekken. Onze ervaren schippers laten je de smalste grachten zien en varen onder de laagste bruggetjes door, daar waar andere boten niet kunnen komen. Of je nou nieuw bent in Delft, of een goede bekende; geruisloos varen is altijd een fantastische beleving.

De Canal Hopper vloot bestaat uit vijf fluistersloepen voor rondvaarten in de binnenstad van Delft .

Canal Hopper Delft is één van de projecten van Stichting Stunt. Dit Delftse activeringsbedrijf helpt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden van betaald werk of duurzaam vrijwilligerswerk. Binnen het leerwerkbedrijf Canal Hopper Delft verzorgen de deelnemers het onderhoud aan de fluisterbootjes en zijn ze schipper en gastheer/gastvrouw aan boord.

Canal Hopper Delft is tot stand gekomen in samenwerking met de Gemeente Delft en met steun van Fonds 1818, Stichting Doen,VSB Fonds http://www.vsbfonds.nl en Kansfonds.

Weersverwachting Delft