Arrangementen

Canal Hopper Delft heeft in samenwerking met lokale organisaties leuke en bijzondere arrangementen samengesteld. Heb je zelf speciale wensen of ideeën voor een unieke invulling van een rondvaart? Neem dan CONTACT met ons op.

Sevenhills Delft

Combineer een rondvaart met een lunch, high wine/beer/tea of diner bij restaurant Sevenhills!
In dit karakteristieke pand midden in het centrum van Delft met terrasboot aan de gracht geniet u van herkenbare, maar verfijnde gerechten.
www.sevenhillsdelft.nl / 015-2128903 / info@sevenhillsdelft.nl

Escaperoom DelftEscape

De historische escaperoom waar volwassenen kinderen worden en kinderen volwassenen zijn!!
DelftEscape is de enige en eerste Escaperoom met 2 monumentale panden in het centrum van Delft. Onze eerste escaperoom is gevestigd in De Bagijnetoren, Phoenixstraat 85, deze toren is onderdeel van de oude stadsmuur waar Balthasar Gerards in zijn kraag gevat is.
Onze nieuwe escaperoom is gevestigd in een oud patriciërshuis met een rijke geschiedenis aan de Oude Delft 205A, de meest belangrijke gracht uit de historie van Delft.
DelftEscape.nl / 015-8881062 / info@delftescape.nl

Kookworkshop met culinaire vaartocht

Topkok, culinair columnist en eigenaar van Yuri Verbeek introduceert deze lunch kookworkshop in samenwerking met Canal Hopper Delft. De deelnemers bereiden een kleine lunch van culinaire hapjes met ondermeer salade met watermeloen, feta en limoen mayonaise, Orcchiette met gerookte zalm en saffraancreme en Parmaham met rozevalaardappeltjes en truffeltapenade uit de oven. De gerechtjes worden aan boord gebracht van de fluisterbootjes. Tijdens een culinaire vaart door de Delftse grachten is het genieten van de eigen gemaakte lekkernijen. Voor meer informatie en reserveringen: www.dekokkerie.com

Vaarpuzzeltocht ‘Delft onder Bruggen'

Avontuurlijke puzzeltocht op het water. Aan de hand van ludieke vragen en verrassende oplossingen puzzel je jezelf kriskras door de historische binnestad. Reserveer via Gasterij 't Karrewiel: www.karrewiel.nl of 015-213 68 76.

Rondvaart met gids

Wil je Delft op een ontspannen manier beter leren kennen of heb je buitenlandse gasten? . Een lokale gids vertelt je alles over de geschiedenis van de Delftse binnenstad en de bezienswaardigheden langs de route in het Nederlands, Engels, Duits of Frans. De kosten bedragen 35,00 euro per gids per uur. Boek HIER een rondvaart met gids.

 

 

Weersverwachting Delft