VOORJAARSIDEE: Koken en varen met Chef kok Yuri Verbeek

Auteur: Canal Hopper Delft Publicatiedatum: 24 februari 2015 - 00:00

Yuri Verbeek is een vermaard chef kok, auteur van verschillende kookboeken en eigenaar van De Kokkerie. Vanuit deze prachtige kookstudio organiseert hij een lunchworkshop waarbij de deelnemers kleine luxe gerechtjes bereiden. De culinaire hoogstandjes worden aan boord gebracht van de fluisterbootjes van Canal Hopper Delft en verorberd tijdens een rondvaart door historisch Delft.

Voor de vaartocht zijn compacte tapas gerechtjes bedacht met onder meer salade van watermeloen, feta en limoen mayonaise, Orcchiette met gerookte zalm en saffraancreme, parmaham met rozevalaardappeltjes met truffeltapenade uit de oven en een bloempotje gevuld met chocolade mousse en atsinacress.  

De lunch kookworkshop wordt verzorgd voor groepen vanaf 12 personen. De tijdsduur inclusief vaartocht is 4 uur. Kijk op De Kokkerie voor meer informatie en reserveringen.

Weersverwachting Delft