Gezocht: zeebenen!

Auteur: Canal Hopper Delft Publicatiedatum: 21 februari 2021 - 14:39

Ben jij net als wij gek op water en ook op de prachtige binnenstad van Delft? Misschien vind je het dan leuk om als vrijwillige schipper bij de Canal Hopper Delft te komen werken.

 

Canal Hopper Delft heeft vijf elektrische fluistersloepen en een grotere dieselsloep beschikbaar voor rondvaarten door de Delftse grachten en omgeving. Gasten kunnen de bootjes ook inhuren voor feesten en arrangementen; zoals de puzzelvaartocht.

Wij zijn op zoek naar vaste vrijwilligers die het leuk vinden om het Canal Hopper team te versterken. Naast het rondvaren verzorgen deelnemers en vrijwilligers het onderhoud aan de bootjes. Woon je in Delft, ben je klantvriendelijk , punctueel, collegiaal, flexibel en regelmatig beschikbaar in het weekend en avonden? Dan bieden wij een dynamische vrijwilligersplek met enthousiaste collega’s en veel contact met toeristen en inwoners in de prachtige binnenstad van Delft.  

Spreekt dit je aan? Dan zouden we het leuk vinden om kennis met je te maken. Mail naar info@canalhopperdelft.nl of bel naar 06-22 992795.

Canal Hopper Delft is één van de projecten van Stichting Stunt; een Delftse organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt bij het vinden van betaald werk of duurzaam vrijwilligerswerk. Alle informatie over Stichting Stunt vind je op www.stichtingstunt.nl.

Weersverwachting Delft