Wethouder Brandligt reserveert fluisterbootje online bij Canal Hopper Delft

Auteur: Canal Hopper Delft Publicatiedatum: 30 maart 2013 - 00:00

Een fluistersloep mét schipper reserveren voor een rondvaart door de historische Delftse grachten kan vanaf nu met de pc of smartphone. Canal Hopper Delft start het nieuwe vaarseizoen met de lancering van een online reserveringssysteem en een nieuwe website. Wethouder Stephan Brandligt opende het vaarseizoen 2013 met de eerste internetboeking van een bootje via het reserveringssysteem.

Het online reserveren van een fluistersloep is kinderspel. De gewenste datum wordt ingegeven in het reserveringssysteem en in één oogopslag ziet de klant de beschikbaarheid van de vijf elektrisch aangedreven bootjes. De prijs, met aanbiedingen op doordeweekse dagen, wordt direct getoond.  Een digitale betaling maakt de reservering compleet. Sfeervol en fluisterstil varen met Canal Hopper Delft is zeven dagen per week mogelijk, van een enerverende rondvaart door historisch Delft tot een varende picknick en van trouwvervoer tot vaarpuzzeltocht.

Wethouder Brandligt introduceert tijdens de bijeenkomst eveneens het nieuwe webportal van Stichting Stunt. Canal Hopper Delft is één van de innovatieve leerwerkbedrijven van dit Delftse activeringsbedrijf. De bootjes worden bestuurd door deelnemers in re-integratietrajecten van Stichting Stunt. Door het optreden als schipper en gastheer of gastvrouw aan boord en het verzorgen van het onderhoud aan de fluisterbootjes doen ze arbeidsritme op en ontwikkelen zich richting regulier werk.

Weersverwachting Delft