VAREND GENIETEN, VEILIG EN IN DE BUITENLUCHT

Auteur: Canal Hopper Delft Publicatiedatum: 25 februari 2021 - 16:46

Delft vanaf het water beleven is een heerlijk uitje, zeker in deze bijzondere tijd. Dat kan met Canal Hopper Delft, veilig en in de open lucht. Huur nu één van onze sloepen en maak een rondvaart door de Delftse grachten of een mooie tocht door het buitengebied. De ervaren schipper stuurt de fluisterstille elektroboot door de Delftse wateren terwijl u volop geniet.

 

Varen is dus prima mogelijk als je rekening houdt met een aantal voorwaarden:

Je mag met iedereen varen: met je gezin, familieleden, vrienden en vriendinnen, zolang je onderling 1,5 meter afstand aanhoudt als je niet tot één huishouden behoort. 

De regels van overheid en RIVM moeten opgevolgd te worden. Er wordt ook op het water gehandhaafd en eventuele boetes zijn voor rekening van de huurder, dus houd je aan deze maatregelen om dit te voorkomen. 

Bij verkoudheid of andere Covid-19 gerelateerde klachten moet de vaartocht geannuleerd worden door de huurder. Dit kan kosteloos tot 2 uur voor de vaartijd per telefoon op nummer 06-22992795.

De schipper zorgt ervoor dat de sloep schoon en gedesinfecteerd is en zit aan het roer achter een fysieke afscheiding waardoor er altijd minimaal anderhalve meter afstand is tussen schipper en passagiers.

Weersverwachting Delft