Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Rondvaren met de fluisterbootjes van Canal Hopper Delft is ook voor kinderen een fantastische ervaring. Leuk als start of afsluiting van uw kinderfeestje thuis, ideaal als vervoermiddel voor de kids tussen verschillende locaties. Eén of meer fluisterbootjes boekt u in een handomdraai via het online reserveringssysteem Heeft u speciale wensen of ideeën? Neem contact met ons op en we stellen een kinderfeestje op maat voor u samen.

Piraten- en Prinsessenvaartocht

Maak de Delftse grachten onveilig als stoere piraat of schitter als prachtige prinses op het water. Ga varend op zoek naar de schat met hapjes en drankjes aan boord.

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een verkleedfeest. Tijdens het piraten- of prinsessenfeest stap je, met de schatkaart, aan boord in de prachtige Canalhopperbootjes. De schipper vaart jou en je vriendjes door de grachten en je gaat op zoek naar een echte schat. De schatkist gevonden? Dan mag je de inhoud delen met je vriendjes en vriendinnetjes. Maar treuzel niet te lang, vaar als de bliksem terug en breng de schat in veiligheid.

Informatie

De prijs van dit arrangement is € 9,95 per kind (minimaal 6 kinderen). De prijs is inclusief frisdrank en hapjes aan boord, de oude schatkaart met aanwijzingen voor de tocht, vaartocht door de Delftse grachten op zoek naar de verborgen schatkist en de gevonden schat. Het programma duurt ongeveer een uur. Begeleidende volwassenen betalen € 5,00 p.p.voor het meevaren tijdens de tocht.

Reserveren

Stuur een e-mail voor meer informatie en reserveringen of bel 06-22 99 27 95.

Weersverwachting Delft